Κατασκευή επίπλου

Κατασκευάζουμε έπιπλα υψηλής ποιότητας και αντοχής σχεδιασμένα έτσι ώστε να ικανοποιούν τις ανάγκες σας. Με συνέπεια και μεράκι συνδυάζουμε τις γνώσεις δυο γενεών και παράγουμε χειροποίητα έπιπλα υψηλής αισθητικής με άριστη σχέση ποιότητας και τιμής.

Δημιουργούμε χειροποίητους καναπέδες, πολυθρόνες, καρέκλες και οποιοδήποτε έπιπλο αποτελείται από ξύλο και ύφασμα. Στο εργαστήριο μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία υφασμάτων και ταυτόχρονα σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε διαφορετικούς τύπους καθίσματος (σκληρό - μαλακό) έτσι ώστε να επιλέξετε τη ποιότητα των μαξιλαριών που σας ταιριάζει. Είμαστε υπεύθυνοι για την μεταφορά και για τη συνεπή παράδοση.

Κατασκευάζουμε έπιπλα συνδυάζοντας παραδοσιακά υλικά και σύγχρονες τεχνικές παραγωγής με ενδιαφέροντα αποτελέσματα. Η μεγάλη μας εμπειρία στο χειρισμό υλικών όπως το ύφασμα και το ξύλο σε συνάρτηση με τη χρήση τεχνικών παραγωγής όπως laser cut , 3d printing, cnc cutting είναι ο συνδυασμός που μας οδηγεί σε ενδιαφέροντα και πρωτότυπα προϊόντα.

Οι δουλειές μας

gousdovasΚατασκευή Επίπλου