Σχετικά με εμάς

Το εργαστήριο μας ιδρύθηκε το 1991, από τον Αντώνη Γκουσδοβά.            Ο Αντώνης εργάζεται στο χώρο του επίπλου από το 1969. Εργάστηκε ως τεχνικός ταπετσαρίας επίπλου και ως υπεύθυνος παραγωγής σε εργοστάσιο που απασχολούσε 50 άτομα.

Η αγάπη του για τη κατασκευή επίπλου και η πρόθεση του να δημιουργήσει εργονομικά έπιπλα υψηλής ποιότητας τον οδήγησε στο να δημιουργήσει το δικό του εργαστήριο ταπετσαρίας επίπλων. Σήμερα αποτελεί συμβουλευτικό μέλος του εργαστηρίου και αξιοποιώντας την πολύχρονη  εμπειρία του προσφέρει τεχνικές και σχεδιαστικές λύσεις.

Ο Γιάννης Γκουσδοβάς, γιος του Αντώνη, συνεχίζει το έργο του πατέρα του και συνεχώς διανθίζει και εξελίσσει τη λειτουργία του εργαστηρίου. Ο Γιάννης παράλληλα με τις σπουδές του, από πολύ μικρή ηλικία επισκεπτόταν το εργαστήριο του πατέρα του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα παρόλο το νεαρό την ηλικίας του να έχει αποκτήσει μια 20χρονη εμπειρία πάνω στον τρόπο λειτουργίας του εργαστηρίου.

Το ενδιαφέρον του για την κατασκευή και το σχεδιασμό επίπλου τον έστρεψαν στις σπουδές Βιομηχανικού Σχεδίου και συντέλεσαν στο να είναι σήμερα ένας πλήρως καταρτισμένος τεχνίτης.

Στο εργαστήριο μας συνδυάζουμε την εμπειρία δύο γενεών πάνω στην κατασκευή επίπλου και διανθίζουμε τις υπηρεσίες μας, με τις γνώσεις μας πάνω στον σχεδιασμό. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε μια εντελώς διαφορετική και ενδιαφέρουσα προσέγγιση στο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας και τα έπιπλα τους. Ταυτόχρονα οι δυνατότητες του εργαστηριού μας εμπλουτίστηκαν και πλέον μπορούμε να χειριστούμε όχι μόνο τα έπιπλα αλλά και τους χώρους που τα περιβάλλουν.

Αξιοποιώντας το design και την μεγάλη μας εμπειρία διαφοροποιούμαστε ως εργαστήριο, τόσο από το τελικό αποτέλεσμα όσο και από την συνολική διαδικασία- εμπειρία που έχουν οι πελάτες μας έως την ολοκλήρωση της συνεργασίας μας.

gousdovasΠοιοί Είμαστε